RTC U14-2 vs BVG U14-2

Wedstrijdverslag BVGroningen J4-2 tegen Basketball RTC Noord J4 2, zondag 10 januari 2016
Plaats: Willem-Alexander Sportcentrum
Tijd: 16.30

De wedstrijd kwam moeizaam op gang en de eerste score was voor RTC. De eerste minuten liepen gelijk op. In de loop van het eerste kwart ging het BVGteam beter spelen en met een buzzer beater van Joey eindigde dit kwart met een kleine voorsprong. In het tweede kwart bleven we goed verdedigen en scoren zodat de stand bij rust een ruimere voorsprong van 29-38 was. Vooral het sterke, aanvallende spel van Jonas, die er een stuk of wat vrije worpen uit wist te slepen, maakte dat RTC steeds 10 tot 15 punten achter bleef. Ook Meinte maakte een paar mooie scores. Onduidelijk is waarom bij een van die scores voor lopen werd gefloten. Het derde kwart begon rommmelig en RTC kon weer terugkomen in het spel. BVG was toch sterker en behield de voorsprong. Stand na het derde kwart 48-59. Ook in het vierde kwart bleef BVG het sterkste team. De in grote getalen aanwezig BVGfans konden nu iets gemakkelijker op de harde banken gaan zitten. Met een eindscore van 56-71 kon het team naar de welverdiende warme douche. A.s. zaterdag staat nummer 1 in de poule, Leeuwarden, tegenover BVG.

Geef een reactie