Sponsoren

Een sportvereniging kan niet zonder haar sponsoren. Daarom zijn wij ook hartstikke blij met onze sponsoren. Binnenkort kunt u meer vinden over de sponsormogelijkheden binnen BVG.

Huidige sponsoren

Sport & gezondheidscentrum Ron Haas Groningen

De eerste 24/7 sportschool van Noord-Nederland!

Ron Haans Groningen is doordeweeks bemand geopend, op deze momenten is er personeel aanwezig van 9.00-12.00 en 16.00-21.00. In het weekend, zaterdag en zondag van 10.00-12.00. Voor al onze leden zijn wij naast de bemande uren, 24/7 geopend. Kortom 365 dagen, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend! Lees meer

Cafe Singelier

Deze gezellige cafe is gelegen op een korte afstand van onze thuisbasis, de Oude ALO. Met enige regelmaat zullen hier BVG-borrels plaats vinden voor onze senioren, coaches/trainers, commissies en bestuursleden. Maar je kunt er natuurlijk veel vaker terecht voor een gezellige avond.

Burned Basketball Groningen

Burned is dé basketbal winkel van Groningen. Met een uitgebreid assortiment aan basketbal kleding, accessoires en overige toebehoren kan elke basketballer hier vinden wat hij/zij nodig heeft. Daarnaast krijgt elk lid van BVG 10% korting op het gehele aankoop bedrag. Maar dat is niet alles, van elke aankoop door een BVG-lid gaat er 5% naar het tegoed van BVG die wij kunnen besteden voor het aanschaffen van materialen.