TROTSE SPONSOREN

Zonder jullie geen sport

Landelijke Exposure

Onze teams spelen door heel Nederland. Doordat onze teams op landelijk niveau spelen zijn we overal te vinden.

Social media

We hebben een van de grootste social media kanalen binnen de NBB. Met onze 1.200 likes halen we wekelijks een bereik van ruim 20.000 geïnteresseerden.

Sportiviteit & Respect

Sportiviteit & Respect is een belangrijke kernwaarde van onze vereniging. Iedereen moet zich prettig voelen in en rondom BVG.

BSO de Blokhut

BSO de Blokhut is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Kinderen worden gehaald vanaf een 7 tal scholen in het zuiden van de stad (Boerhaave, Bredero, Tamarisk CL, GSV, OBS ter Borch, Rietzanger en Triangel).  Er wordt gewerkt met leeftijdsgebonden opvang in 3 blokken. Elke dag is er voor elk blok een uitgebreid activiteitenprogramma met activiteiten binnen en buiten en natuurlijk vrij spelen. Daarnaast bieden we 4 weekse workshops aan vanuit ons creatief atelier, het sportatelier en de natuurschuur.  Zie voor meer info: www.bsodeblokhut.nl

Sport & gezondsheidscentrum Ron Haans Groningen

De eerste 24/7 sportschool van Noord-Nederland!

Ron Haans Groningen is doordeweeks bemand geopend, op deze momenten is er personeel aanwezig van 9.00-12.00 en 16.00-21.00. In het weekend, zaterdag en zondag van 10.00-12.00. Voor al onze leden zijn wij naast de bemande uren, 24/7 geopend. Kortom 365 dagen, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend! Lees meer

Cafe Singelier

Deze gezellige cafe is gelegen op een korte afstand van onze thuisbasis, de Oude ALO. Met enige regelmaat zullen hier BVG-borrels plaats vinden voor onze senioren, coaches/trainers, commissies en bestuursleden. Maar je kunt er natuurlijk veel vaker terecht voor een gezellige avond.