BV Groningen > Nieuws > Jeugd > BVG U14-3 – Celeritas U14-2

BVG U14-3 – Celeritas U14-2

Afgelopen zaterdag 5 november was het zo ver… revanche!
Het was een leuke wedstrijd, zij gingen uit de competitie naar U14 1ste klasse, dus het maakte niet per se uit dat we verloren, maar het ging er om HOE we verloren.
En de vorige wedstrijd tegen Celeritas verloren we met 40 punten…
En nu met 23! Dat is een groot verschil.

In het eerste kwart ging goed want we hielden ze goed bij qua defense en offence, want de eerste kwart eindigde met 15-9 voor hun. Wij (Anne) scoorden het eerste punt.

De tweede kwart ging iets minder, maar we hebben er toch 10 punten weten te maken. Het eindigde met 18-10 voor hun, het stond 33-19 bij rust. We lieten iets te vaak onze man lopen waardoor zij makkelijke scores kregen.

In de derde kwart mocht Kaj er weer in, hij is net hersteld van een enkelblessure. Maar hij moest nog een beetje wakker worden, want hij maakte bijna een score in eigen basket. We lieten onze man dit kwart minder vaak lopen wat resulteerde in minder makkelijke scores. De derde kwart eindigde daardoor met 12-7 voor hun. Het stond 45-26.

De laatste kwart: onze laatste kans. De laatste kwart ging eigenlijk wel het best. Zij scoorden misschien wel 13 punten, maar wij 9 en dat is maar 4 punten verschil.

De eindstand was 58-35 voor hun. Maar toch een spannende wedstrijd! Met veel mooie acties. Zeker gezien de vorige keer met 40 punten werd verloren en nu met 23, dat is een goede vooruitgang. Aankomende zaterdag (12 november) spelen wij thuis tegen Jumping Five om 10:30. Ook een tegenstander die de competitie gaat verlaten voor U14 3e klasse, maar zeker wel een leuke tegenstander om tegen te spelen.

Emil, speler U14-3

0 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.