Limfjordscup 2015, Lemvig

Internationale ervaringen voor de jeugd

Dit jaar organiseert Lemvig voor de 25e keer een groot internationaal basketbaltoernooi, De Limfjordscup. Er doen meer dan 160 teams mee uit heel Europa. Het toernooi heeft leeftijdsgroepen van U10 tot U20 voor zowel mannen als vrouwen. De teams logeren in schoolgebouwen en voor eten en drinken zorgt de organisatie. Elke dag speel je ongeveer 3 wedstrijden en ondertussen vermaak je je door het aanmoedigen van je club- stad of landgenoten.

Net als vorig jaar doet BVG mee aan dit grote evenement. Vorig jaar reisde BVG af met 3 teams, maar dit jaar gaan er maar liefst 6 teams van BVG richting Denemarken. Dit jaar gaan de Jongens U12-1, U14-1, U14-2, een mix van U14-3 en U14-4, U16-2 en de meiden van V16 mee naar Lemvig. Ook dit jaar reizen wij weer met samen met HSVB die ook met twee teams richting Denemarken gaat.

We wensen onze teams weer een geweldige ervaring en sportieve prestaties toe!

IMG_6806 IMG_6739

Geef een reactie