Nieuwe corona maatregelen

Beste leden, ouders/verzorgers en andere belangstellenden,

Vanwege het oplopende aantal corona besmettingen was al duidelijk dat we rekening moesten houden met strenge, aanvullende maatregelen. Ook in de sport. Op dinsdag 13 oktober 2020 heeft de regering de nieuwe maatregelen aangekondigd, die per woensdag 14 oktober 2020 om 22:00 van kracht zullen zijn.

Het bestuur heeft de persconferentie met veel belangstelling gevolgd. Wij zullen in de loop van deze week met een uitwerking komen van de nieuwe maatregelen voor onze vereniging. Hiervoor wachten wij nog op verdere berichtgeving vanuit de Nederlandse Basketbal Bond.

Het is natuurlijk ontzettend jammer dat nu ook de sport geraakt wordt. Zeker omdat onze leden zich de afgelopen tijd op een positieve manier hebben ingezet om het virus buiten BVG te houden. Wij zijn blij en ontzettend dankbaar om te zien dat onze leden zich aan de maatregelen hebben gehouden.

Wij hopen deze lijn door te kunnen zetten om onze bijdrage te leveren aan het bestrijden van het virus. In de loop van deze week ontvangen jullie een verdere uitwerking van de maatregelen en hoe wij daarmee omgaan binnen BVG.

Het bestuur