Grote Clubactie van start op 14 september!

Vorig jaar hebben we met de Grote Clubactie weer een super opbrengst opgehaald en hebben diverse teams een mooi bedrag verdiend voor hun team. Ontzettend bedankt!!

De Grote Clubactie is voor BVG een belangrijke manier om extra geld voor de vereniging in te zamelen. Per verkocht lot gaat er namelijk €2,40 naar de club. En daarom doen we ook dit jaar weer mee en hopen dat jij ook een mooie bijdrage kunt leveren.

Vanaf zaterdag 14 september tot zaterdag 3 november gaan wij loten verkopen voor:

  1. Een bijdrage aan trainingsmaterialen. Met zoveel leden is er altijd een tekort aan (nieuwe) ballen, pionnen, ladders, ballenpompen etc. etc. Een flinke kostenpost. Maar met de opbrengst van deze actie kan er weer een mooie bijdrage geleverd worden aan deze aanschaf.
  2. Je eigen team! Wanneer jouw team 100 of meer loten weet te verkopen dan krijgen jullie €1,20 per verkocht lot om te besteden aan het team. Bijvoorbeeld aan een teamuitje of shooting shirts. Verkoopt jouw team ook nog eens de meeste loten? Dan krijgen jullie ook nog een heerlijke taart! Alle voorwaarden lees je via de mail/brief.
  3. Verdien zelf een basketbal of prijs. Verkoop jij als individuele verkoper 25 of meer loten, dan krijg jij ook nog een GRATIS basketbal! Voor de 3 best verkopende spelers is er bovendien een extra prijs. Wat dat is blijft nog even een verrassing!

Belangrijk: heb je loten verkocht, is je boekje vol of ben je klaar, lever het dan voor 3 november in bij je trainer/coach. Let er wel goed op dat je naam en team op het boekje staan. Wil je een extra boekje, neem dan contact op met je trainer.

Superlot voor bedrijven

Voor bedrijven is er ook de mogelijkheid om een Superlot te kopen! Daarmee koop je voor €150 in een keer 50 loten. Uiteraard krijgen kopers van een Superlot een dikke shout-out (indien gewenst). Neem voor de mogelijkheden contact op met info@bvgroningen.net.

We hopen natuurlijk ook dit jaar weer op een geweldige opbrengst!

Hartelijke groet,

Basketbal Vereniging Groningen