BV Groningen > Nieuws > Algemeen > Heren 1: 3e ronde bekerwedstrijd in Breda

Heren 1: 3e ronde bekerwedstrijd in Breda

De op de website en app van de NBB vermelde thuiswedstrijd tegen Locomotief van 26 november gaat, zoals eerder vermeld, niet door en wordt later ingehaald. Datum en tijd worden nader bekend gemaakt.

Aankomend weekend staat de derde ronde om de landsbeker op het programma. Het betreft alweer een uitwedstrijd tegen de Barons uit Breda. Deze bekerwedstrijd wordt gespeeld op zondag 26 november aanvang 16:00 uur. De Barons spelen in de eerste Divisie zuid en staan op de negende plaats.  De sporthal van de Barons is te vinden aan de Doelen 7, 4813 GP Breda.

De eerstkomende competitiewedstrijd is op zaterdag 2 december. Ook dit is een uitwedstrijd tegen de medekoploper Solar Systemen – Grasshoppers uit Katwijk en begint om 19:45. Dat belooft dus een spannende partij te worden!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.