Anne van Dijk hoofdcoach Heren 1

BV Groningen heeft overeenstemming bereikt met Anne van Dijk over een verbintenis als hoofdcoach van Heren 1. Hij zal komend seizoen Jart Hoekstra opvolgen. Heren 1 zal ook komend seizoen uitkomen in de Promotiedivisie.

Anne van Dijk

Met Anne van Dijk haalt BV Groningen heel wat kunde en kennis naar de vereniging. De 50 jarige coach heeft ruime ervaring als basketbal coach. Zowel op senioren niveau (eredivisie en promotiedivisie) als bij jeugdteams. De afgelopen jaren was Anne hoofdcoach van het Regionaal Trainingscentrum Noord in Groningen. Daar stoomde hij jeugdige talenten klaar voor de top. Ook is Anne ook verschillende keren assistent-coach geweest van Nationale jeugdselecties. Anne past daarnaast goed bij de Positief DWARS cultuur die wij nastreven.

BV Groningen is verheugd met de komst van Anne en hoopt voor meerdere jaren te kunnen samenwerken. Welkom Anne!

Heren 1

De afgelopen jaren heeft Heren 1, onder leiding van Jart Hoekstra, zich enorm ontwikkeld. Vorig seizoen wist Heren 1 door te stromen naar de Promotiedivisie. Ook wist Heren 1 volle zalen te trekken met oefenwedstrijden tegen Eredivisie teams. Afgelopen seizoen heeft Heren 1 zich als nieuwkomer staande weten te houden in de Promotiedivisie. Ze sloten de competitie hoog in de middenmoot af.