Seizoensopening was een succes!

Op zaterdag 12 september hebben wij met alle leden van BVG het seizoen goed geopend. Dankzij de grote opkomst van leden en ouders/verzorgers was deze dag meer dan geslaagd.

Tijdens deze dag waren er verschillende kraampjes aanwezig waar je meer te weten kon komen over de Grote Clubactie, vrijwilligerstaken en kon er bvg merchandise aangeschaft worden. De dag begon met een oefenwedstrijd tussen BVG U18-1 en Celeritas U16-1. Daarna volgende een leerzame clinic voor alle jeugdleden georganiseerd door Tommy en de jongens van U18-1. Tussendoor werden de spelerskaarten en de tenues uitgedeeld. En werden alle aanwezige teams vereeuwigd op echte BVG teamfoto (deze zijn nu te zien op de teampagina’s).

We sloten de dag af met een Bekerwedstrijd, wat helaas een oefenwedstrijd werd, van BVG Heren 1 tegen Cangeroes. Cangeroes draaien al een tijdje mee in de top van de Promotiedivisie. Een goed resultaat voor BVG om deze wedstrijd toch met 1 punt te winnen!

Ook volgend jaar zal het seizoen geopend worden met een seizoensopening! We hopen dat jullie ook dan allemaal weer aanwezig zijn.