Trainingsrooster 2015-2016

Het trainingsrooster voor 2015-2016 is bekend!


Na een mooie zomer, zonder BVG, sta je hopelijk weer te trappelen van ongeduld om met de trainingen te starten. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad om het trainingsrooster en de teamindelingen rond te krijgen (we zijn afhankelijk van de gemeente met zaaltoewijzing) wat helaas maakt dat het zo vlak van te voren bekend wordt gemaakt.

Bekijk het trainingsrooster (pdf).

Alle trainingen beginnen komende week, vanaf maandag 24 augustus. Op vrijdag 28 augustus is er geen training i.v.m. Bommenberend (wanneer een trainer/coach toch wil trainen, zal hij dit aan de spelers zelf bekend maken).

De zondagtraining voor de jeugd (vanaf U12 en ouder) zal weer plaatsvinden in de oude ALO van 10.30-12.30 uur. De eerste training start op zondag 6 september.

Het reguliere wedstrijdprogramma gaat vanaf het weekend van 19 september van start. Het wedstrijdschema zal te vinden zijn op deze website. Zorg er voor dat je dus de zaterdagen vrij houdt vanaf het weekend van 19 september.