Nieuw basketbal seizoen

Eindelijk kunnen we weer beginnen. De sporthallen zijn weer geopend en dat betekend een nieuw basketbal seizoen! Ben jij er klaar voor?

De trainingen zullen starten in week 35, vanaf maandag 24 augustus. De eerste wedstrijden staan gepland voor het weekend van 19 september. Om alvast een beetje warm te draaien voor de wedstrijden van 19 september organiseert de activiteitencommissie een openingstoernooi op zaterdag 12 september.

Teamindelingen

Ruim voor de zomervakantie is een voorlopige jeudgindeling gemaild. Na deze mailing hebben er nog enkele wijzigingen voorgedaan die nog verwerkt zullen worden in de indeling. Maar het merendeel van de indelingen is gelijk gebleven. Inmiddels is de definitieve teamindeling via de mail verstuurd. Heb jij deze niet ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat via secretariaat@bvgroningen.net

Trainingstijden en locaties

Helaas zijn we bij het maken van een trainingsschema afhankelijk van de toewijzing van de zalen door de gemeente. We hebben al een deel toegewezen gekregen, maar zullen (z.s.m. na de vakantie) nog verder met hen in gesprek moeten om een schema rond te krijgen waar we als BVG mee uit de voeten kunnen.

Vorig jaar is gebleken dat dat veel geduld (en lange onduidelijkheid) vergt. Zodra we het schema rond hebben, zullen we dit bekendmaken, uiterlijk week 34 (de eerste week na de zomervakantie). We hopen natuurlijk dat dit verder weinig problemen zal gaan opleveren voor ouder(s) en spelers.

Bekijk het trainingsrooster.

 Vrijwilligers

Onze vereniging kan natuurlijk niet draaien zonder vrijwilligers. Daarom nogmaals een oproep om je aan te melden als vrijwilliger van BVG. Stuur hiervoor een mail naar info@bvgroningen.net met je NAW gegevens en wat jij voor ons kan betekenen. Dan kunnen we binnenkort even in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Wijziging ledenadministratie en vragen

Ben je verhuisd, heb je een nieuwe mailadres, telefoonnummer etc? Geef dit dan door aan het secretariaat zodat wij e.e.a. kunnen verwerken en je goed bereikbaar blijft. De wijzingen kunnen gemaild worden naar secretariaat@bvgroningen.net. Voor vragen kun je het beste gebruik maken van ons contact formulier. We doen ons best om ze zo snel mogelijk te beantwoorden of door te spelen.