Takenschema t/m herfstvakantie

Beste leden,

Hierbij het takenschema t/m de herfstvakantie. De takenschema’s zullen zullen ongeveer 5 weken van te voren geupload worden. Met de periodes: t/m herfstvakantie, t/m kerstvakantie, t/m voorjaarsvakantie en t/m meivakantie.

Er zijn wat verschillen t.o.v. vorig seizoen. De scheidsrechters worden weer per team ingedeeld. Elk team is dus verantwoordelijk om de taken weer te verdelen op naam van de teamgenoten. Daarnaast graag aandacht voor de oranje gearceerde taken: deze behoeve waarschijnlijk extra begeleiding van trainer/coach of teamouder.

Het is erg vervelend als een team plotseling zonder tafel of scheidsrechters zit. Kom dus altijd opdagen! Aan het niet komen opdagen zitten consequenties verbonden voor het hele team. Wat deze consequenties zijn, zullen wij ook z.s.m. op de website zetten. Maar laten we hopen dat deze niet nodig zijn!

Het takenschema kan i.v.m. wedstrijdwijzigingen of afgelasten ge-update worden. Houd dus altijd de website in de gaten voor de meest recente versie!

Frans en Lothar

Wedstrijdwijzigingen

Wedstrijdwijzingen kun je regelen via Paul Mulder door te mailen naar wedstrijden@bvgroningen.net. Bij wedstrijdwijzigingen wordt mogelijk ook het takenschema ge-update. Houdt dus altijd goed de website in de gaten voor de meest recente versie!

Corona protocol

Wij zijn nog druk bezig om alles zo duidelijk mogelijk om papier te zetten om ‘coronaproof’ te basketballen. Hiervoor dus nog even geduld. Zoals je hebt kunnen lezen in de nieuwsbrief is thuispubliek (vooralsnog) niet toegestaan tijdens thuiswedstrijden.