Na de herfstvakantie trainen in De Wiardt!

Zoals bekend is zullen wij na de herfstvakantie onze intrede maken in de nieuwe sporthal De Wiardt (2 minuten vanaf het Gomarus College). Op maandag, woensdag en donderdag hebben wij ruimte gekregen om hier te kunnen trainen. Daardoor zullen er geen trainingen meer plaats vinden in het Europapark.

Het is Frans en Lothar weer gelukt om een trainingsrooster te maken, ondanks de vele wensen vanuit de teams. Vanaf maandag 19 oktober 2020 gaat het nieuwe rooster in. Print hem uit, plak hem boven je bed of leer hem uit je hoofd. Want het zou lullig zijn als je na de herfstvakantie bij de verkeerde hal staat.

Wij blijven echter in gesprek met de gemeente. Het moge duidelijk zijn dat wij als bestuur nog niet tevreden zijn over de faciliteiten die wij nu hebben. De kantine wordt bijvoorbeeld erg gemist! Wij hopen door continu in gesprek te blijven onze positie in de toekomst te kunnen verbeteren.

Coronamaatregelen

Daarnaast wil het bestuur alle leden nogmaals benadrukken dat het van groot belang is dat een ieder zich houdt aan de gemaakte corona protocollen. Het zou niemand ontgaan zijn dat het aantal besmettingen aardig oplopen, ook in Groningen. Het is dus niet de bedoeling dat er mensen tijdens de wedstrijden zijn die er niet horen. Teams die een wedstrijd hebben gespeeld, verlaten na de wedstrijd z.s.m. de sporthal tenzij je moet tafelen of fluiten. De coffee corner is geen chill plek. En volg de aanwijzingen van de aanwezige corona-zaalwacht!

Het Bestuur