Corona protocollen

Beste leden,

Vandaag hebben wij het corona protocol voor de wedstrijden met jullie gedeeld. Het is belangrijk dat deze goed wordt doorgenomen voor de 1e competitiewedstrijd. Jullie kunnen de corona protocollen voor zowel de wedstrijden als de trainingen nu makkelijk via de website vinden via www.bvgroningen.net/corona.

Graag extra aandacht voor: zaalwacht. Van elk team wordt verwacht dat bij elke thuiswedstrijd er 3 zaalwachters aanwezig zijn. De zaalwachters zorgen ervoor dat het protocol wordt gehandhaafd. Hierover lees je meer in het protocol. Zonder zaalwachters is het niet mogelijk om een thuiswedstrijd te spelen!

Het bestuur kan steekproefsgewijs controleren of men zich aan de corona protocollen houdt.

Houd bij uitwedstrijden rekening met de regels die opgesteld zijn door de thuisvereniging. Ga zelf actief opzoek naar de regels, wanneer je deze nog niet hebt ontvangen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Het bestuur wenst jullie veel sterkte met de uitdagingen die voor ons liggen. Kunnen blijven sporten is voor een ieder ontzettend belangrijk! Met de gemaakte afspraken zorgen we ervoor dat we dat behouden. Je doet het dus niet alleen voor jezelf, maar ook vooral voor een ander.

Het bestuur