Trainingsweekend VU14 en VU16

De traditionele trainingsweekend voor de speelsters van VU16 en VU14 is weer begonnen!

Een weekend lang zullen de speelsters meerdere trainingen afwerken, staan er leuke andere activiteiten op de programma. En natuurlijk mag het kampvuur ook niet vergeten worden. Wij zijn nog wel benieuwd of de teddybeer dit jaar ook weer mee is gereisd!

De afgelopen jaren is het meisjes basketball bij BV Groningen ontzettend populair geworden. Dankzij een mooi programma komen de meisjes teams VU14-1 en VU16-1 dit seizoen uit in de jongens competitie in de afdeling Noord. Beide teams wilden graag in een sterkere competitie spelen, omdat de spelers zich in de lijn der verwachting ontwikkelen.

Zoals elk seizoen zijn wij ook dit seizoen weer opzoek naar meisjes t/m 14 jaar die graag willen beginnen met basketballen. Ken jij en ben jij iemand die wil kijken of basketbal bij je past? Meld je dan snel aan voor 3 gratis proef trainingen.

Ook voor dames senioren zijn er nog plekjes bij BV Groningen! Onze Dames Recreanten verwelkomen graag nieuwe dames en hebben de wens om ook competitie te gaan spelen. Ook hiervoor kan je 3 keer gratis proef trainen.