Teamindeling, trainingsrooster & coronaregels


Beste leden,

Het nieuwe seizoen staat gelukkig weer voor de deur. Daarom is het wel handig om te weten in welk team je zit, wanneer je traint en wat de aangepaste regels zijn i.v.m. corona.

Hier vind je de teamindeling, het trainingsrooster en de corona regels die wij als club gaan hanteren. Mocht je nou niet tussen de teamindeling staan? Stuur dan even een mailtje naar tc@bvgroningen.net. Dan kunnen we dat voor je oplossen.

Het trainingsrooster is tijdelijk. De Wiardt, de nieuwe spelhal in de Wijert, wordt vertraagd opgeleverd. Daarom trainen wij nu tijdelijk in Sporthal Europapark. Wanneer de Wiardt wordt opgeleverd, zal er een nieuw trainingsrooster gemaakt worden. Deze zullen wij tijdig met jullie communiceren.

Voor de leden van het G-team volgt nog een mail over de start van de trainingen.

Corona

Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons. En dat maakt dit seizoen anders dan andere seizoenen. Wij hopen natuurlijk dat de omstandigheden zo blijven dat de sport gewoon door kan gaan! Maar daarvoor moet iedereen zich zoveel mogelijk aan de protocollen houden.

Tijdens de vakantie hebben wij helaas erg weinig kunnen communiceren over het coronavirus. Nu alle teams weer beginnen met trainen en wij een zo veilig mogelijke omgeving willen voor onze leden, zullen wij vanaf nu beter communiceren omtrent eventuele veranderingen i.v.m. het coronavirus.

Tot nu toe, lees goed de coronaregels door. Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben, neem dan contact met ons op.

Wij wensen iedereen een mooi en sportief basketbalseizoen!

Het bestuur

Opzoek naar nieuwe commissieleden en bestuursleden

Van deze gelegenheid willen we ook alvast gebruik maken om een oproep te doen aan alle leden! We zijn dringend opzoek naar commissieleden en bestuursleden. Wil jij een steentje bijdragen aan de club? Neem dan contact op met Micha Boon via voorzitter@bvgroningen.net. Wat je ook kunt betekenen voor de club, we kunnen alle hulp goed gebruiken! Binnenkort zal er ook een duidelijk overzicht komen van de functies waar de club nog mensen nodig heeft!