Online bestellen? Doe dat via de club!

Bestel jij wel eens wat online? Wist je dat je nu online aankopen kan doen via de vereniging via bijna alle grote webwinkels van Nederland. Jij betaalt niets extra’s maar er gaat wel een percentage (1-15%) van het bedrag naar de vereniging.

Dus als jij een nieuwe laptop wil kopen bij Coolblue, je eten wil bestellen via Thuisbezorgd of je vakantie wil boeken via TUI. Dan kun je dat vanaf nu doen via de vereniging. Wanneer jij via deze link iets besteld, ontvangt de vereniging 1-15% commissie, maar jij betaalt nooit extra!

Gebruik jij Google Chrome op jouw computer? Voeg dan de SponsorGoals extensie toe aan
jouw Chrome. Wanneer je iets koopt bij één van de 2100 webwinkels die is aangesloten
bij SponsorGoals, sponsor je automatisch je vereniging. Handig want dan kan je het nooit
vergeten!

Heb jij nog geen Chrome maar wil jij wel de extensie op jouw computer. Download dan
gratis Google Chrome via deze link: https://www.google.com/chrome/