Coronaprotocol trainingen Gomarus College

Beste leden, ouders/verzorgers,

Vanaf vandaag gaan we weer vol aan de gang! Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, heeft het bestuur een coronaprotocol voor de trainingen in het Gomarus College opgesteld. Dit protocol dient ten alle tijden opgevolgd te worden!


Voor de trainingen in het Europapark hebben wij nog geen specifiek protocol. Volg daarom de aanwijzingen in de sporthal. Indien nodig volgt er ook nog een protocol voor de trainingen in het Europapark.

Wanneer dit protocol niet wordt nageleefd, zijn wij als bestuur genoodzaakt om de trainingen tot nader order te staken. Dit is in niemand zijn belang. We gaan er daarom ook vanuit dat een ieder zich conform dit protocol aanpast.

Naast het protocol vind je hier ook de kleedkamer indeling. Teams wordt gevraagd zich bij binnenkomst te desinfecteren en zich daarna direct naar de kleedkamer te begeven.

In het weekend van 12 september zullen ook de wedstrijden weer van start gaan. Hiervoor wachten wij nog op richtlijnen vanuit de Nederlandse Basketbal Bond. Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen wij dit toetsen op het Gomarus College en indien nodig nog met aanvullende maatregelen komen. Je kunt er alvast van uit gaan dat de kans klein is dat wij tijdens thuiswedstrijden publiek kunnen toelaten. De chauffeurs van de tegenstanders zullen wel toestemming krijgen om in de sporthal te blijven. Ook voor uitwedstrijden geldt dat de regels van de thuis vereniging nageleefd moeten worden (dit kan per vereniging verschillen), dus ook daar ligt een uitdaging.

Toeschouwers, ouders/verzorgers zijn niet toegestaan tijdens trainingen. Dit geldt zowel voor het Gomarus College als in sporthal Europapark!

Mochten er vragen zijn. Dan kun je die rechtstreeks stellen aan de (waarnemend)voorzitter Micha via voorzitter@bvgroningen.net.

Het bestuur