G-Team 10 jaar: nieuwsbrief 1

Het G-team van BVG bestaat alweer 10 jaar! En dat gaan wij dit seizoen natuurlijk met elkaar vieren. Met nieuw trainingsmateriaal en leuke activiteiten. Er is voor de zomervakantie een werkgroep samengesteld die gaat proberen om de “wensenlijst” voor een mooie lustrumviering mogelijk te maken. Inmiddels is het gelukt om 30 trainingsballen + 1 wedstrijdbal te scoren die gesponsord zijn door Zonnestroom. Op dinsdag 3 september, onze eerste trainingsdag in sporthal Gomarus, zullen de ballen worden ingewijd.

Nieuwe tenues

Op de lustrum wensenlijst staan ook nieuwe wedstrijdtenues + shootingshirts voor elke speler. De werkgroep heeft BuenO Telecom zover gekregen om deze te sponsoren. Tijdens de trainingen zal geïnventariseerd worden hoeveel tenues in welke maat er nodig zijn.  De wedstrijdtenues worden bedrukt met het nieuwe en frisse logo van BVG, de shootingshirts met het logo van BuenO.

Benieuwd? Ons team zal met het nieuwe tenue te zien zijn op zondag 12 januari  tijdens de extra feestelijke All Star Game. In de groepsapp heeft Anne jullie hier al over geïnformeerd.  

Lustrum Activiteiten
Donar Clinic

Graag willen we weer een clinic van Donar organiseren. Meer info hierover volgt in een volgende nieuwsbericht.

All Star Game & feest, 12 januari 2020, locatie en info volgt

Op 12 januari staat het All Star Game ingepland. Uiteraard zal ons all stars BVG – G- team hun beste kunnen laten zien en weer zorgen voor veel spanning maar vooral plezier. De sponsors van de lustrumviering worden uitgenodigd om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Wij hopen op een groot publiek om onze spelers aan te komen moedigen.

Na de wedstrijd gaan wij met zijn allen een kopje koffie/thee drinken met een lekker stukje taart. Bijpraten en bijkomen van de spanning van de wedstrijd. De spelers ontvangen dan een lustrum verjaardagskalender van onze sponsor Net zo druk. Als jullie leuke foto’s hebben van spelers of het G-team van de afgelopen 10 jaar die wij voor de kalender kunnen gebruiken, app die dan voor 20 december naar onze groepsapp. Familie en vrienden kunnen ook in het bezit komen van de kalender door een donatie te doen in ons sponsorpotje. Met de opbrengst zullen overige activiteiten voor de lustrumviering worden bekostigd. Van 15:00-17:00 uur gaan we feesten met het team, familie en betrokkenen. Wij vragen of een ieder hiervoor iets lekkers kan meenemen; de werkgroep zorgt voor drankjes.

Leuke activiteit

Tussendoor wordt er nog een leuke activiteit georganiseerd. Meer informatie hierover volgt snel!

Special Olympics in Den Haag

Op 13 juni 2020 is er in Den Haag de Special Olympics. De bedoeling is om hier met een bus heen te gaan. Meer informatie volgt snel!


Vrienden van 50

Voor de viering van ons 10 jarig lustrum en het kunnen bekostigen van de activiteiten willen wij een € 50 G-team Vriendenclub oprichten. Men kan persoonlijk of met het bedrijf lid worden van de club door € 50 te storten op de rekening van BVG. Hier is speciaal een sponsorbrief voor opgesteld. Als het bestuur van BVG akkoord gaat met het idee van de vriendenclub, dan zal er een mailing plaatsvinden om vrienden te werven. Wij hopen dan dat ook onze teamleden de sponsorbrief gaan verspreiden onder hun vrienden en familie.