Nieuwe wedstrijdlocatie

Vanaf heden (seizoen 2019/2020) speelt BV Groningen haar thuiswedstrijden op een nieuwe locatie. Wegens de sloop van de Oude ALO en het niet toekennen van wedstrijduren door de gemeente, zijn wij gelukkig erg blij met de toekenning van het Gomarus College, zodat wij ook komende seizoenen onze wedstrijden kunnen blijven spelen.

Wedstrijden

Alle thuiswedstrijden zullen op zaterdag en zondag gespeeld worden in Sporthal Gomarus. Adres: Vondelpad 3, 9721 LX Groningen. Alle wedstrijden (incl U12 wedstrijden) worden op het centre court gespeeld.

Inrichting

De komende tijd zal nog goed worden gekeken naar de inrichting van de sporthal m.b.t. de wedstrijden en trainingen. Er moet nog gekeken worden waar wij alle materialen voor wedstrijden en trainingen kwijt kunnen. Dus de eerste weken zullen voor ons allemaal even wennen worden.

Trainingen

We hebben het afgelopen seizoen al getraind in het Gomarus College. Ook dit seizoen zijn de meeste trainingen in het Gomarus College. Naast het Gomarus College zal er op woensdagavond (de enige avond via de gemeente Groningen) ook in sporthal Europapark getraind worden. De trainingen beginnen vanaf maandag 2 september.

Geen kantine

Er is helaas geen kantine aanwezig. Het bestuur is nog bezig met een oplossing hiervoor. Bij een open vereniging als BVG hoort het netjes ontvangen van gasten en scheidsrechters. Mocht iemand een geniaal idee hebben? Dan horen we dat graag. Mail naar info@bvgroningen.net.

Totdat er een tijdelijke/permanente oplossing is, vragen wij BVG teams om zelf koffie/thee te regelen voor de bezoekende teams.