Gteam: special olympics

De 6e editie van de Special Olympics Regionale Spelen Groningen is op zaterdag 15 juni a.s. Natuurlijk doet ons Gteam mee! Wij wensen jullie veel succes en plezier.

Naar verwachting zullen circa 800 sporters met een verstandelijke beperking, voornamelijk komend uit de provincie Groningen, Friesland en Drenthe het tegen elkaar opnemen in verschillende sporten. Ook voor sporters, die niet aan de wedstrijden mee kunnen doen is gedacht door beweegonderdelen als MATP en Sportfun.

VRIJWILLIGERS

Wil jij een bijdrage leveren aan dit evenement als vrijwilliger? Ook in 2019 kun jij je voegen bij de gezellige vrijwilligers crew. Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement zijn er allerlei leuke functies beschikbaar. Voor meer informatie en om je aan te melden als vrijwilliger, klik op deze link.

Meer informatie: http://specialolympicsgroningen.debrugprovinciegroningen.nl/