Algemene ledenvergadering op 17 mei om 19.30u

Graag nodigen wij jullie uit voor de in de kantine van de Oude Alo. Het jaarverslag van seizoen 2017/2018 wordt ter goedkeuring voorgelegd en is per mail al naar jullie verzonden.
r
UPDATE ZAAL:
De gemeente Groningen heeft schriftelijk toegezegd dat we volgend seizoen alle wedstrijden in een door de NBB goedgekeurde zaal kunnen basketballen. Ook hebben ze aangegeven dat alle trainingen van teams onder 14 en ouder in een sporthal plaats zullen in Groningen, dus niet in gymzalen of buiten de stad.

Vorige week donderdag heeft een vervolg bijeenkomst plaatsgevonden met de gemeente waarbij onderzoek is gedaan naar geschikte zaalruimte. Uit dat onderzoek blijkt de sporthal Europapark vooralsnog de meest geschikte kandidaat voor vervanging van het Corpushuis, hetgeen ook door de gemeente onderkend wordt. In de komende weken zal de gemeente aan de slag gaan met de concrete planning van de zalen