BV Groningen > Nieuws > Heren 1: Big Game zaterdag om 19:30 thuis tegen Harlemlakers uit Amsterdam

Heren 1: Big Game zaterdag om 19:30 thuis tegen Harlemlakers uit Amsterdam

Afgelopen uitwedstrijd tegen Almere Pioneers ging na 2 overtimes alsnog nipt verloren. Het is mooi om te zien dat maar liefst 4 spelers 10 punten of meer scoren te weten Eric 17, Rico 14, Mark-Peter 12 en Benny 10. In principe is elke tegenstander te pakken. Dat maakt het spelletje mooi en spannend.

Zaterdag volgt de belangrijke thuiswedstrijd tegen Harlemlakers. Zij staan 9e en wij op de 12e plaats. We moeten nu punten pakken om hoger op de ranglijst te komen. Alle kansen zijn aanwezig om dit te gaan doen. Wij hebben echter ook jullie steun nodig als toeschouwer maar meer nog als supporter. Schreeuw H1 naar de overwinning. De spelers zijn optimaal gemotiveerd en fit maar kunnen uw support hard gebruiken. De wedstrijd start zaterdag 9 maart om 19:30 uur in de Oude Alo.

Daarom deze actie: Normaal kost de entree 3 euro maar indien u in het ROOD komt kunt u GRATIS doorlopen. Dit is de KANS om GRATIS een wedstrijd in de promotie divisie te bezoeken. De kantine is open en parkeren is ook GRATIS.