Heren 1: Zaterdag om 17:45 uit tegen Batouwe in Bemmel

Heren 1 heeft afgelopen zondag in een prachtige wedstrijd gewonnen van Punch uit Delft. Op geen enkele manier kwam deze overwinning in gevaar. Het team was bijna compleet ( Eric Peutz) had een blessure. Het team liet zien goed geconcentreerd en gemotiveerd te kunnen spelen. Alle spelsystemen kwamen aan bod en werden goed uitgevoerd. Uiteindelijk werd het 85-54! Echt een teamprestatie!
Topscorer werd Mark Peter Hof met 28 punten. Rico Bakker had 21 punten.

Het was jammer dat deze wedstrijd door zo weinig toeschouwers wordt bezocht. Degene die er wel waren hebben een zeer aantrekkelijke wedstrijd gezien op hoog niveau. Bezoek eens een wedstrijd van Heren 1. BVG leden hebben gratis toegang. De sfeer is altijd top en de kantine altijd open.

De eerst komende thuiswedstrijd is tegen Batouwe uit Bemmel. Deze wedstrijd wordt a.s. zaterdag 16 februari om 17:45 uur gespeeld in Bemmel. Daarna volgen nog 2 uitwedstrijden.

De eerstkomende thuiswedstrijd is tegen Harlemlakers. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 9 maart aanvang 19:30 uur. BVG it is.