Maandag 28 januari: G-team gaat de strijd aan met Donar!

Eind november 2018 werden de internationals van Donar uitgedaagd door de G-basketballers van Basketbal Vereniging Groningen. In het kader van #PlayUnified werden Arvin Slagter, Shane Hammink en Rienk Mast uitgedaagd voor een ‘wedstrijd 3X3 basketbal’. Uiteraard werd deze uitdaging aangenomen door de spelers van Donar.

De wedstrijd tussen de internationals van Donar en de G-basketballers van BVG wordt gespeeld op maandag 28 januari 2019 om 17:30 uur in MartiniPlaza en is vrij toegankelijk voor publiek.

Play Unified is een ambitieus en eenvoudig idee van ‘Special Olympics Nederland’. Play Unified brengt sporters met en zonder verstandelijke beperking met elkaar in contact om tot een meer inclusieve sportwereld te komen. Waarbij de kracht en impact van sport wordt gebruikt om sporters zonder en met een verstandelijke beperking écht met elkaar te verbinden. Onder de hashtag #PlayUnified dagen sporters met een verstandelijke beperking topsporters uit voor een onderlinge wedstrijd.