Heren 1: Zondag 6 januari 16:45u thuis tegen koploper Lokomotief

Nu de oliebollen zijn verteerd kunnen we ons opmaken voor de tweede helft van de competitiešŸ˜Ž
Aanstaande zondag speelt om 15:00 uur allereerst het BVG G team tegen het All Star BVG team. Dit belooft een zeer aangename en spannende wedstrijd te worden. Het G team is optimaal gemotiveerd. Het All Star team is een zooitje ongeregeld die nog aardig aan de bak zullen moet in deze confrontatie. Veel succes en plezier!

Aansluitend spelen de Heren 1 een competitie wedstrijd tegen Lokomotief uit Rijswijk. Lokomtief heeft tot dusver alle wedstrijden gewonnen. Heren 1 gaat dit doorbreken. Het team raakt steeds beter op elkaar ingespeeld en hebben de laatste wedstrijd overtuigend gewonnen.
BVG H1 it is.

Het programma voor zondag is:
15:00 tot 16:00 uur ā€‹Gteam tegen All Stars
16:45ā€‹ Heren 1 tegen Lokomotief

Beide wedstrijden zijn GRATIS te bezoeken. De kantine is geopend. Speaker Sidney is aanwezig om de wedstrijden te verslaan.