BV Groningen > Nieuws > Heren 1: zaterdag 20 oktober 19.00u NBB bekerwedstrijd tegen Uitsmijters in Almelo

Heren 1: zaterdag 20 oktober 19.00u NBB bekerwedstrijd tegen Uitsmijters in Almelo

Heren 1 heeft zich versterkt met Tijme van Dijk. Hij speelde vorig seizoen voor Basketball Academie Weert. Tijme heeft bewezen een harde werker te zijn met een fraai en scorend schot. Welkom Tijme! Zaterdag is de eerste NBB bekerwedstrijd tegen een team uit de 1e Divisie, de Uitsmijters uit Almelo. De wedstrijd begint om 19:00 uur in Almelo. De Uitsmijters staan momenteel 2e in hun competitie. 

In het vorig webbericht is bij de vermelding bij de Club van 50 een fout gemaakt. Dierenkliniek Peutz aan de Paterswoldseweg heet Diergeneeskundig Centrum Paterswoldseweg Groningen. Hier kunt u dus terecht als onverhoopt iets mankeert aan uw huisdier. Bedrijven en/ of particulieren kunnen zich nog steeds presenteren op het grote bord bij de ingang van de hal. U kunt dit aangeven voor de thuiswedstrijden bij de kassa.