BV Groningen > Nieuws > Jeugd > Succesvolle start bekercompetitie

Succesvolle start bekercompetitie

Het officiële competitie seizoen is helaas nog niet begonnen, maar een aantal BVG teams moest dit weekend al wel aan de slag in de NBB bekercompetitie.Dit weekend begon uitstekend voor BVG. Van de 15 wedstrijden werden er maar liefst 13 gewonnen! Voor Mu18-1, Dames 1, Heren 2 en Heren 3 is dit een uitstekend begin van het nieuwe seizoen.

Vanaf maandag 3 september zullen alle teams van BVG weer beginnen met training. En op 15 september zullen de eerste wedstrijden worden gespeeld.

Uiteraard is er bij BVG altijd plek voor meer trainers/coaches, scheidsrechters en vrijwilligers. Lijkt het jou bijvoorbeeld leuk om training te geven of om regelmatig een wedstrijd te fluiten? Laat dit weten aan onze technische commissie via tc@bvgroningen.net. Natuurlijk is het ook mogelijk om een opleiding tot trainer of scheidsrechter te volgen via BVG. Heb je af en toe tijd dan is de kantine of een bestuursfunctie wellicht is voor jou! Loop in dat geval eens onze gezellige kantine binnen tijdens wedstrijddagen.

Uitslagen NBB bekercompetitie

Mannen U18-1

Bouncers Basketball BV Groningen 36 : 57
BV Groningen Flashing Heiloo 45 : 32
BV Groningen BS Leiden 38 : 25
BC Triple Threat BV Groningen 34 : 35

Dames 1

BV Amsterdam BV Groningen 29 : 40
BV Groningen De Duckers 52 : 27
BS Leiden BV Groningen 22 : 55
BV Groningen BV Orca’s 33 : 41

Heren 2

Rebound ’73 BV Groningen 36 : 65
BV Groningen Jump Ijsselstein 72 : 32
BV Groningen Tower Jumpers 82 : 28
Cady ’73 BV Groningen 30 : 47

Heren 3

BV Groningen BV Batouwe 77 : 41
BV Groningen Zoebas 65 : 49
Flying Red BV Groningen 53 : 42