BV Groningen > Nieuws > Belactie Vriendenloterij 14 september

Belactie Vriendenloterij 14 september

Het gaat goed met BVG. Er zijn ongeveer 400 leden we presteren met veel teams op hoog niveau. Juist voor landelijk spelende teams zijn de kosten om mee te doen aan de diverse competities hoger dan de inkomsten. Team Heren 1 speelt op het allerhoogste amateurniveau in de Promotie divisie!

Om door te kunnen met Heren 1 op dit niveau zijn extra inkomsten hard nodig, we lopen tegen een tekort aan. Daarom zijn we een overeenkomst met de vriendenloterij aangegaan.

 

Aanstaande vrijdagavond belt team Heren 1 tussen 18:30 en 21:30 jou persoonlijk met de vraag om mee te gaan doen aan de Vriendenloterij.

 

Van elk verkocht lot gaat de helft naar de clubkas. Concreet word je lid van de loterij, betaald per lot 13,50 euro én gaat de helft naar de clubkas. En jij maakt kans op geweldige prijzen! Ons doel is tenminste 50 loten verkopen.

Laat dit een groot succes worden en doe mee!