BVG doet mee aan Het Beweegfestival in de Wijert

Op zaterdag 15 september 2018 is BVG vertegenwoordigd op het ‘Beweegfestival’ in de wijk de Wijert in Groningen. Diverse verenigingen, instanties en inwoners organiseren een festival met diverse sport en spelactiviteiten, voorlichting t.a.v. gezonde voeding en nog meer activiteiten zoals optredens, voorlichting t.a.v. het Jeugdsportfonds, side events, enz.
Het festival start om 14.00 uur bij het podium in het Hendrik de Vries Plantsoen. Vervolgens is er een markt met de lokale verenigingen, fondsen en diverse activiteiten voor jong en oud. Iedereen kan meedoen en voor iedereen is er wel een leuke activiteit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: pony rijden voor de allerkleinsten, boog- en blaaspijpschieten, streetfootball, geo-walking, beachsporten enz.
Het festival is om 17.30 uur afgelopen.