Sluiting Alo uitgesteld tot 1 juni 2019

Dinsdagavond werden de besturen van BVG en B.V. Scylla gebeld door wethouder de Rook. Zoals beloofd tijdens de raadscommissie vorige maand kwam hij terug op het vraagstuk; capaciteitsprobleem accommodaties in Groningen. In overleg met Sport050 en de ontwikkelaar van de grond is afgesproken om de sporthal open te houden tot 1 juni 2019. Uitstel van het probleem, maar komend seizoen kunnen beide clubs afmaken. Hopelijk wordt de invulling voor de periode daarna snel duidelijk.

We gaan er van uit dat de gemeente Groningen nadrukkelijk kiest voor breedtesport, samen brengen BVG en Scylla 600 leden jeugd & senioren in beweging­čĆÇ Lees hier het artikel dat verscheen DVHN 12 juni 2018 Bedankt voor het delen van onze zorgen via o.a. social media ├ęn we houden jullie op de hoogte.