Op za 2 juni afsluitend mix toernooi met BBQ voor alle leeftijden

Beste BVG’ers,

Na een mooi seizoen staat de zomerstop alweer voor de deur. Daarom organiseert Heren 1 nog één laatste keer ouderwetse BVG gezelligheid voor iedereen!

Op 2 juni aanstaande is er een afsluitend mix toernooi met BBQ voor alle leeftijden. Dus neem allen je vrienden/vriendinnen, familie en buren mee zodat zij zien hoe leuk het is bij BVG en bezorg hun en jezelf een onvergetelijke dag! We starten om 15:00u met het mixtoernooi.

Tijdens het mixtoernooi wil het bestuur graag team MU20-1 én team MU16-3 de medailles en de NBB beker uitreiken voor hun geweldige prestatie in seizoen 17/18.

Voor de BBQ wordt een prijs gehanteerd van €15,-. In ruil hiervoor krijg je 3 stukken vlees, 2 consumptiebonnen voor drinken, onbeperkt salade en brood met smeersels.

Aanmelden kan via het event op de BVG Facebook, via de lijst die in de oude ALO hangt óf via Benny (email: bennyvdreijden@outlook.com)!
Betaling dient gedaan te worden bij binnenkomst op 2 juni.

Meld je snel aan en we zien jullie allemaal graag bij de prachtige seizoen afsluiting voor de hele BVG familie! Tot dan!