BV Groningen > Nieuws > Heren 1: Verliezen en winnen binnen 20 uur

Heren 1: Verliezen en winnen binnen 20 uur

Verliezen en winnen liggen dicht bij elkaar. Afgelopen weekend speelde Heren 1 twee uitwedstrijden. De eerste reguliere competitie uitwedstrijd was tegen Akrides uit IJmuiden en ging na een spannende wedstrijd nipt verloren met 63-60.

De tweede uitwedstrijd was tegen MSV Zeemacht uit Den Helder. Deze wedstrijd om de beker werd gewonnen met 64-66! Hierdoor hebben de Heren 1van BVG zich geplaatst voor de derde ronde beker wedstrijden. De tegenstander is Barons Breda. Zij komen uit in de Eerste Divisie B. Het betreft een uitwedstrijd. Datum en tijd zijn nog niet bekend.

Aanstaande weekend wordt op zaterdag 11 november een thuiswedstrijd gespeeld tegen Leiden 2. De wedstrijd begint om 19:00 uur in de oude Alo (Corpus Huis).

0 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.