BV Groningen > Nieuws > BVG doet mee aan de sporthopper

BVG doet mee aan de sporthopper

BVG doet dit najaar weer mee aan de Sporthopper! Kinderen in Groningen in de leeftijd van 4-12 jaar, kunnen op een laagdrempelige manier gratis of tegen geringe kosten, kennismaken met verschillende soorten sporten. Het aanbod is veelzijdig en gevarieerd, zodat kinderen ontdekken wat hun talenten zijn en welke sport(en) ze leuk vinden. De sporthopper cursusperiode loopt van 30 oktober t/m 18 februari. We hopen dat kinderen zich opgeven voor basketbal én daarna lid worden van onze club.

Kijk voor meer informatie over het aanbod van BVG: https://www.sporthopper.nl/Period/Instances/18/basketbal

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>