BV Groningen > Nieuws > Anne Verzijl maakt verschil voor G-basketballers

Anne Verzijl maakt verschil voor G-basketballers

Al jaren zet Anne Verzijl zich in voor het G-team van onze vereniging. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Dat Is Groningen maakte er een rapportage van.

G-Team

Al enkele jaren heeft onze vereniging een G-Team. Oprichtster en trainster van dit team in Anne Verzijl. Ze is al vanaf het begin betrokken bij dit bijzondere team. Samen met andere vrijwilligers is ervoor gezorgd dat de jongeren in dit team een plekje hebben gekregen binnen de vereniging.

“Het zijn jongeren met een verstandelijke beperking die ook graag willen basketballen.”

Het team reist door heel Nederland om wedstrijdjes te spelen en mee te doen aan toernooien. Dit jaar heeft het team ook meegedaan aan de Special Olympics in Groningen.

Positief DWARS

Sinds dit jaar heeft onze Technische Commissie het mandaat ‘Positief DWARS’ opgesteld. Het legt uit wat onze vereniging is en waar het voor staat.

  1. Positief coachen & trainen
  2. Diversiteit
  3. Warm bad
  4. Ambitie
  5. Respect
  6. Spelplezier

We zijn natuurlijk erg blij en trots dat wij als vereniging ook mensen hebben die zich inzetten voor deze speciale doelgroep. Het onderstreept onze Positief DWARS-cultuur, die we met elkaar proberen na te streven.

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>