BV Groningen > Nieuws > Ledscore

Ledscore

Full colour Multifunctioneel scorebord

Ben jij ook klaar met de saaie, moeilijk bedienbare, niet werkende scoreborden tijdens wedstrijden? Lees dan verder en let op wat dit scorebord allemaal kan!
Een scorebord dat entertainment brengt, geld oplevert, uitgebreide informatie geeft, te volgen is voor de thuisblijvers en dit allemaal makkelijk bedienbaar en draadloos!

Entertainment
Tijdens time-outs, rust momenten of dode spelmomenten kun je de hoogtepunten laten afspelen van de vorige wedstrijd of de mini/mascotte van de week presenteren. Berichten over uw vereniging naar buiten brengen zoals bijvoorbeeld de datum van de aankomende ALV, het clubfeest of wanneer een bepaald team weer thuis speelt behoort allemaal tot de mogelijkheden. We kunnen het bord ook upgraden met bijvoorbeeld live beelden van de wedstrijd of optredens.

Advertenties
Binnen een mum van tijd kun je je scorebord terug verdienen door de verkoop van advertenties. Je kunt bijvoorbeeld advertenties afspelen in de time-outs, in de rust, na een gele kaart, een mooie driepunter of een sponsor koppelen aan de mini/mascotte van de week; en dit zijn nog maar een aantal voorbeelden. Hierdoor verdient de club snel de investering terug. Misschien wil een sponsor van de club het hele bord wel bekostigen en maken we die op maat voor de desbetreffende sponsor. Daarnaast worden borden met regelmaat aangeschaft door of samen met de gemeente.

Wat geeft het bord weer?
Het bord is zeer uitgebreid, het laat zien welke speler hoeveel fouten/kaarten heeft, hoeveel time-outs er nog zijn, de score, de tijd, de penalty en nog veel meer! Niet een saai bord waar alleen de punten en tijd op weergegeven wordt maar een informatief bord. Door het aansluiten van een camera kunnen real-time beelden worden uitgezonden van een optreden of concert.
Zo wordt het hele publiek betrokken bij het evenement!

Thuisblijvers
Supporters en sponsoren kunnen ook de wedstrijd volgen als zij een keer verhinderd zijn! Je kent het wel, even iemand Whats-appen en vragen hoeveel het staat, hoe lang het nog duurt en wie er goed speelt… Door een simpele applicatie te downloaden op je telefoon of tablet kun je eenvoudig de wedstrijd volgen als je op een verjaardag zit, ziekjes of gewoon niet mobiel genoeg bent om naar de wedstrijd te komen. Ideaal om je favoriete team/club wel te blijven volgen!

Makkelijk bedienbaar
Het scorebord wordt geleverd met een tablet en de applicatie waar je het scorebord mee bedient kun je gratis en eenvoudig downloaden. Je selecteert de sport die op dat moment gespeeld wordt en gaat aan de slag. Je hebt dus per sporthal/sportveld maar één scorebord nodig voor alle sporten. Zo kun je het bord samen kopen met andere verenigingen en de kosten delen. Ook kun je het bord gebruiken voor twee velden; twee kleinere scoreborden op het grote scherm. In veel sporthallen heb je één groot veld en twee overdwarse velden. Door een simpele aanpassing schakel je over van één scorebord naar twee kleinere. Het bord is draadloos en heel makkelijk en simpel bedienbaar!

Formaat en installatie
De scoreborden worden geleverd in Full colour LED-panelen die we in twee varianten kunnen leveren; namelijk de binnen- en buiten versie. Ze worden op locatie geplaatst en zijn bestand tegen contact (er kan gerust een bal tegenaan gegooid of geschopt worden). Het frame om het scorebord kan geleverd worden in de kleuren van de stad of club!

Darts
Vooral in sporthallen en horeca accomodaties door heel Nederland zorgt darten voor een constante stroom aan spelers en bezoekers. LedScore voor darten wordt standaard geleverd met een telefoon en een scherm. Met de LedScore app op de telefoon wordt de stand bijgehouden maar kan ook bijvoorbeeld gebruikt worden om drankjes te bestellen.

Het meegeleverde scherm kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, naast het dart scorebord kunnen advertenties, agenda’s, weer en verkeer, social media etc. worden getoond. Een onderscheidende optie is het logo of de kleuren van de accomodatie verwerkt kan worden in de app.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

LEDSCORE
Oude Boteringestraat 71
9721 GG Groningen

Tel.: 0636489158
e-mail: info@ledsco.re
website: www.ledsco.re

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>