BVG U14 verrast tegen Rode Ster

De jongens van U14 zijn op trainingskamp in het Servische Belgrado. Na 5 trainingen onder leiding van een Servische coach, speelde BV Groningen op 1 maart 2016 om 21.00 tegen Rode Ster U14 (Crvena Zvezda).

 

De jongens van BV Groningen begonnen duidelijk gespannen aan de wedstrijd door het verhoogde tempo en intensiteit van de tegenstander. Na een moeizame start begonnen de jongens meer en meer in de wedstrijd te komen. Het tempo en de intensiteit aan onze kant ging omhoog, waardoor Rode Ster in het derde kwart maar 2 punten heeft kunnen scoren.

Het resultaat van de drills op de trainingen zijn gelijk zichtbaar in de wedstrijd. De jongens zijn tevreden met het resultaat dat zij hebben neergezet tegen Rode Ster met een eindstand van 49 – 37 voor Rode Ster.

Euroleague Adidas Next Generation Tournament U18

De dagen voorafgaand aan de wedstrijd hebben de jongens meerdere wedstrijden gekeken van het Adidas Next Generation Toernament. Een toernooi met topteams (Euroleague) zoals Alba Berlin, Bayren München, Spars Sarajevo, Partizan, Cedevita Zagreb, Zemun Belgrade, Buducnost Voli en Rode Ster (Crvena Zvezda). Na een fantastische finale tussen Rode Ster en Spars Sarajevo, won uiteraard Rode Ster.

Geef een reactie