Topper Tweede Divisie (U18)

Wil jij een superspannende basketbalwedstrijd meemaken en zo’n vet zwart BVG shootingshirt winnen? Dat kan!

Zaterdag aanstaande spelen onze mannen van BVG MU18-1 om 14:45 uur een belangrijke wedstrijd tegen U-ball uit Utrecht, op dit moment de aanvoerder van de competitie.

Het belooft een pittige wedstrijd te worden. Als sporter weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om er bij  zo’n spannende wedstrijd niet alleen voor te staan, maar te kunnen rekenen op de steun van clubgenoten, kameraden, familie en kennissen die je vanaf de tribune met een hoop kabaal aanmoedigen.

Je kent ze vast wel, de mannen van BVG MU18-1: Nathan, Dion, Stevenson, Kees, Thomas, Jaye, Mark, Joeri, Jorn, Joris en Brandon. Het team kan jouw steun zaterdag goed gebruiken!  Om te laten zien dat het team het bijzonder waardeert dat je kom verloten zij in de rust zo’n vet zwart BVG-shooting shirt onder de supporters. Dus wil je een topwedstrijd zien en kans maken op dat shirt? Kom zaterdag om kwart voor drie naar de Oude Alo en neem vooral toeters en bellen, je hele familie en al je vrienden mee!

Tot zaterdag!

Geef een reactie