Clinic Heren 1 voor G-team

Op zaterdag 7 november om 15.00 krijgt ons G-Team een clinic gegeven door Junior (speler Heren 1). Afsluitend zal er een onderling toernooi gespeeld worden. Kom jij ons aanmoedigen? Of wil je ons helpen er een geslaagde dag van te maken? Wij hebben er in ieder geval zin in!

G-Team

G-Team op toernooiDe G-teams van BVG zijn twee speciale teams voor mensen met een verstandelijke beperking. De G-teams zijn de trots van BVG en het bewijs dat iedereen plezier kan beleven aan basketbal. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat wij eigen G-teams hebben, als enige vereniging in het noorden van Nederland. Ons G-team gaat dan ook regelmatig op stap naar andere delen van het land.

Dat de leden van de G-teams ook binnen de vereniging een bijdrage leveren kun je zien aan het feit dat ze ook in de sporthal en soms achter de bar in de kantine te vinden zijn. Ze helpen in de zalen, schenken koffie, thee en fris en verzorgen graag ook een gehaktbal of een tosti voor hongerige leden of bezoekers.

Geef een reactie