Volle bak bij seniorenbasketbal

Het seniorenbasketbal op vrijdagavond bij BVG slaat goed aan!
Terwijl voor een aantal competities het einde nog niet is bereikt, stonden er afgelopen vrijdag toch al meer dan 30 seniorenspelers in de Oude Alo, zowel dames als heren. Sommigen kwamen om gezellig een balletje te gooien, maar veel kwamen ook om de mogelijkheden voor aankomend seizoen af te tasten.
Maar liefst 17 dames kregen een mooie training aangeboden, voor elk niveau. De training werd gezamenlijk afgesloten met een drankje in de kantine.
Ook bij de heren senioren loopt het op de vrijdagavond al een aantal weken goed vol. Zelfs zo goed dat we konden uitbreiden naar twee speelvelden.
Heb jij ook zin om aan te haken? BVG is op zoek naar nieuwe spelers en speelsters! BVG is met 8 senioren- en 20 jeugdteams de snelst groeiende vereniging van Groningen. We hebben een mooie sporthal (De Oude Alo) met eigen kantine tot onze beschikking voor wedstrijden en trainingen.
Zien we jou binnenkort ook op vrijdagavond? Je kunt vanaf 19:30 uur gewoon langs komen.
De trainingen starten voor dames vanaf 19:30 uur en voor de heren vanaf  21:00 uur.
Tot snel!