Lid worden

Lijkt het je leuk om bij onze club te basketballen? Om te kijken of onze club echt zo leuk is, kun je 3 keer gratis mee trainen. Vul hier onder je gegevens in en hoor van ons wanneer je gratis kan mee trainen.

Wanneer je 3 keer gratis hebt meegedaan en je wilt lid worden van onze club. Dan vind je onderaan deze pagina het aanmeldformulier. Stuur het ingevulde formulier naar secretariaat@bvgroningen.net.

Let op! Je aanmelding is pas geldig wanneer je een bevestiging hebt gekregen van onze ledenadministratie!

3 keer gratis trainen

Vul hier onder je gegevens in om je aan te melden om 3 keer gratis mee te trainen.

manvrouw

Eigen Risico. De Nederlandse Basketball Bond heeft ten behoeve van haar leden een collectieve verzekering inzake Ongevallen en Wettelijke Aansprakelijkheid afgesloten. De verzekeringen zijn niet van toepassing op personen die meetrainen, zonder lid te zijn van BV Groningen of een andere bij de bond aangesloten vereniging zijn. De vereniging kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen, die tijdens de proef trainingen zonder lidmaatschap met zich meebrengt.

Handinge documenten

Voorwaarden lidmaatschap
  • Ieder lid gaat een lidmaatschap aan met de intentie zo goed mogelijk te functioneren binnen de vereniging en zonodig daarvoor taken binnen de vereniging te verrichten.
  • Ieder wedstrijd spelend lid van 16 jaar en ouder volgt een scheidsrechterscursus ten behoeve van het verkrijgen van een BS2-diploma.
  • Ieder wedstrijd spelend senior lid, dat in de landelijke competitie speelt of in de 1e klasse in de afdeling, volgt een scheidsrechterscursus ten behoeve van het verkrijgen van een BS3-diploma.
  • Ieder wedstrijd spelend lid dat een scheidsrechtersdiploma heeft, kan worden aangeschreven bij jeugdwedstrijden om te fluiten. Alleen in uitzonderlijke (besproken) gevallen kan hiervan afgeweken worden.
  • Ieder wedstrijd spelend lid wordt verplicht om te jureren (scoreformulier, -bord en schotklok) bij een ander team als zijn/haar team aangeschreven is en het zijn/haar beurt is.
Scheidsrechtercursussen worden door de vereniging georganiseerd. Bij goed doorlopen van de cursussen worden de opleidingskosten door de vereniging gedragen.