Basketbal Vereniging Groningen

Lid worden van BV Groningen?
Iedereen is welkom!

Lijkt het je leuk om bij onze club te basketballen? Om te kijken of onze club echt zo leuk is, kun je 3 keer gratis mee trainen. Vul hier onder je gegevens in en hoor van ons wanneer je gratis kan mee trainen.

Weet je al zeker dat je lid wilt worden van onze club, download dan hier het aanmeldformulier en stuur deze op naar secretariaat@bvgroningen.net.

Let op! Je aanmelding is pas geldig wanneer je een bevestiging hebt gekregen van onze ledenadministratie!

Aanmelden proef training

  manvrouw

  Eigen Risico. De Nederlandse Basketball Bond heeft ten behoeve van haar leden een collectieve verzekering inzake Ongevallen en Wettelijke Aansprakelijkheid afgesloten. De verzekeringen zijn niet van toepassing op personen die meetrainen, zonder lid te zijn van BV Groningen of een andere bij de bond aangesloten vereniging zijn. De vereniging kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen, die tijdens de proef trainingen zonder lidmaatschap met zich meebrengt.

  Bij BV Groningen bieden wij op dit moment plek voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor de allerjongste hebben wij een speciaal team The Minions.

  Ben je nog geen 6 jaar? Dan kan je natuurlijk alvast zelf oefenen. Het is dan wel handig dat je deze kleinere bal gebruikt. Die is speciaal ontwikkeld voor kinderen onder de 6 jaar!

  • - Geschikte sportkleding
  • - Sportschoenen (buitenschoenen worden niet geaccepteerd!)
  • - Waterbidon

   

  Wij hebben genoeg basketballen tijdens de proef training. Maar je mag natuurlijk je eigen basketbal meenemen.

  De contributie is afhankelijk van het team waar u kind in speelt. De volledige contributie vindt u hier.

  Als je tijdens een lopend seizoen lid wilt worden, bepaald het moment van inschrijven de contributie. Deze dient in een keer betaald te worden.

  Nieuwe leden betalen éénmalig inschrijfkosten a €15,-. Dit zijn de kosten die de Nederlandse Basketball Bond rekent voor nieuwe leden.

  Graag! Wij kunnen altijd extra hulp gebruiken. Natuurlijk kan jij zelf bepalen in welke mate u de club wilt helpen. Van een bestuursfunctie tot eenmalig helpen bij een activiteit. Bekijk hier alle openstaande functies!

  Van de ouders/verzorgers van kinderen in de U12 & U14 wordt verwacht dat zij actief een bijdrage leveren tijdens wedstrijden van hun kind wanneer dit wordt gevraagd. Dit kan zijn: jureren (tafelen), opbouwen/opruimen, meehelpen in de kantine, etc.

  Natuurlijk zijn er naast financiële verplichtingen ook voorwaarden verbonden aan een lidmaatschap bij BV Groningen. Ieder lid gaat een lidmaatschap aan met de intentie om zo goed mogelijk te functioneren binnen de vereniging.

  Dit betekend dat van ieder lid verwacht wordt bepaalde taken binnen de vereniging te verrichten.

  • - Van elke ouder/verzorger van een lid tot U12 wordt verwacht om waar nodig te jureren tijdens wedstrijden van het eigen kind.
  • - Ieder wedstrijd spelend lid vanaf U12 wordt ingedeeld om te jureren (scoreformulier, -bord en schotklok) tijdens wedstrijden. Dit wordt vaak onderling afgestemd binnen het team o.l.v. de coach.
  • - Ieder wedstrijd spelend lid van 16 jaar en ouder volgt een scheidsrechterscursus t.b.v. het verkrijgen van een BS2-diploma.
  • - Ieder wedstrijd spelend senior lid, dat in de landelijke competitie of in de 1e afdelingsklasse speelt, volgt een scheidsrechterscursus t.b.v. het verkrijgen van een BS3-diploma.
  • - Ieder wedstrijd spelend lid dat een scheidsrechtersdiploma heeft, kan worden aangeschreven bij (jeugd)wedstrijden om te fluiten. Alleen in uitzonderlijke gevallen en in overleg kan hiervan worden afgeweken.
  • - Een lid dat wordt opgeroepen om deel te nemen aan een scheidsrechterscursus is verplicht om hier gehoor aan te geven. Bij het goed doorlopen van de cursus worden de opleidingskosten door de vereniging betaald. Bij nalatigheid van het lid tijdens/gedurende de cursus, zullen de kosten doorberekend worden naar het lid.

   

  Daarnaast wordt natuurlijk van ieder lid verwacht om zich te houden aan het huishoudelijk reglement.

  Wanneer u zich wilt afmelden bij de club dient u dit voor 1 mei van het huidige seizoen te doen!

  Wanneer u zich na 1 mei van het huidige seizoen afmeld. Wordt u lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd. Dit betekend dat u de volledige contributie van dat seizoen moet betalen. Meld u dus altijd tijdig af!

  Een te late afmelding betekent dat u zich niet kan inschrijven bij een andere (basketbal) vereniging.

  Bekijk onze pagina bij SponsorGoals.nl

  Agenda

  Geen evenementen gevonden!