Lid worden van BVG

Lid worden van Basketbal Vereniging Groningen? Een hele goede keuze! BVG is namelijk een van de grootste basketbalvereniging van Noord-Nederland en biedt voor iedereen de mogelijk om op zijn/haar eigen niveau te kunnen basketballen. Ons Peanuts-programma biedt de mogelijkheid om vanaf 6 jaar te beginnen met basketballen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde trainers zorgen voor deskundige begeleiding tijdens alle activiteiten. Ondanks de omvang van onze vereniging voelt iedereen zich direct thuis bij BVG.

 

1 Kennis maken

Omdat het belangrijk is dat een vereniging bij jou past, kun je bij BVG 3 keer gratis proef trainen. Op deze manier kom je er achter of de vereniging bij jou past. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met de club en haar leden. Wij raden dan ook iedereen aan om eerst gratis te komen proef trainen bij BVG.

Aanmelden voor proef training

2 Inschrijven

Na je proef trainingen kun je jezelf inschrijven bij de vereniging. Een inschrijfformulier kun je vragen aan een trainer in de Oude ALO die voor en na de trainingen aanwezig zijn of hier downloaden. Het ingevulde formulier moet samen met een pasfoto en eventueel een schuldvrij verklaring opgestuurd worden naar secretariaat@bvgroningen.net o.v.v. Lid worden (voor- en achternaam) of per post opgestuurd worden naar:

Oranjesingel 12
9717CC Groningen
T.a.v. Secretariaat BVG
O.v.v. Aanmeldformulier

Download: Aanmeldformulier 2017-2018

Ledenvoordeel

Alle leden van onze vereniging krijgen 10% korting op hun aankopen bij Burned Basketbal Groningen. Burned is dé basketbal winkel van Groningen en omstreken. Kijk voor het uitgebreide assortiment op de website van burned.

Sportkleding

Tijdens trainingen: korte (sport)broek, shirt, basketbalschoenen, bidon, handdoek
Tijdens wedstrijden: officiële wedstrijdtenue, alle bovenstaande.

Let op: er mag niet getraind worden of wedstrijden gespeeld worden op buitenschoenen!

Trainingstijden

De meeste trainingen worden aangeboden in de Oude ALO (Groningen Zuid), maar voor de leeftijdsgroepen U12 en U14 bieden wij ook trainingen aan in Beijum (Groningen Noord). Kijk voor de actuele trainingstijden bij de verschillende leeftijdsgroepen op de website of neem contact op met ons op.

Contributie

Bij aanmelding dient eenmalig inschrijfgeld te worden betaald. Leden betalen eenmalig €15,-. Dit bedrag wordt met de eerste contributie geïnd. Contributie is verschuldigd vanaf het moment van inschrijven tot het moment van schriftelijke opzegging. Bekijk de contributies voor 2015-2016.

Leergeld of het Jeugdsportfonds

Alle kinderen moeten in staat zijn om te sporten. Wanneer er niet voldoende financiële middelen aanwezig zijn kan er hulp gevraagd worden via Leergeld of het Jeugdsportfonds. Lees de procedure van de aanvraag door.