Naar de fysiotherapeut bij BVG!

Als lid kun je elke woensdag van 18:15 – 19:15 gebruik maken van een fysiotherapeut (Marnix du Bois) die in de Oude ALO aanwezig is (kleedkamer 8). Je kan hier vrijblijvend en gratis gebruik van maken tijdens het inloopspreekuur. Alle klachten aan het bewegingsapparaat kunnen worden besproken.

Alleen de noodzakelijke basis informatie m.b.t. belasting/belastbaarheid en eventueel aangepaste oefeningen wordt met de eigen trainer/coach gedeeld wanneer dit het herstel zal bespoedigen. De trainer/coach zal op zijn/haar beurt weer feedback geven aan de fysiotherapeut over de voortgang.

Je kan gewoon langskomen maar wanneer mogelijk willen we je vragen om van te voren even contact op te nemen met Marnix, om helemaal zeker te zijn dat er een plekje vrij is.

 

De fysiotherapeut:

Omdat lang niet iedereen Marnix kent hebben we hem gevraagd om zich in het kort voor te stellen.

Ik ben Marnix, de vader van Hugo, die speelt in XU12-1. In een grijs verleden heb ik zelf ook gebasketbald tot een knieblessure mij buitenspel zette.

Als ex-topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om niet te blijven lopen met een blessure, hoe klein ook. Schroom niet maar bel me op 06-38712274 of leg contact met me via jouw trainer/coach.