De Basketball.nl app

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) heeft een handige app voor op je telefoon. Blijf met de Basketball.nl app eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team. Volg met de app je favoriete spelers en teams en blijf op de hoogte van alle standen, uitslagen en programma’s. Zo hoef je niks belangrijks meer te missen!

Heb jij hem al?

De NBB en de basketbalverenigingen maken gebruik van Sportlink als systeem voor de wedstrijden en de ledenadministratie. Met de Basketball.nl app kunnen leden zelf gegevens in Sportlink raadplegen, aanvullen en bewerken. Handig voor alle leden en ouders, maar zeker voor de wedstrijdspelers. Zet daarom de Basketball.nl app op je telefoon. Dit gaat via de app stores.

Download de Basketball.nll app in de App StoreDownload de Basketball.nl app in Google Play

Op deze internetpagina vindt je een handleiding hoe je de app in gebruik kunt nemen.

Wat kun je met de Basketball.nl app?

De app geeft je na installatie een heleboel mogelijkheden zoals:

  • Je eigen wedstrijdprogramma inzien en dat van anderen
  • De uitslagen van je wedstrijden bekijken en die van anderen
  • Je statistieken zien en die van je team
  • Zien of je bent ingedeeld als scheidsrechter
  • Je eigen gegevens aanvullen en bewerken
  • Je eigen privacy niveau instellen

Kind jonger dan 16 jaar?

Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mogen kinderen tot 16 jaar niet zelf meer aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een (digitaal) platform. Dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de Basketball.nl app. 

Als de gegevens van het kind gewijzigd moeten worden, dan kan dit door de ouder/verzorger gedaan worden. Voordat de ouder/verzorger dit kan doen moet het e-mailadres van de ouder/verzorger bij de vereniging bekend zijn. Als het goed is, is dit e-mailadres bij onze ledenadministratie al bekend. Wanneer dat niet zo is, dan kan een berichtje hierover naar ledenadministratie@bvgroningen.net worden gestuurd.

Op deze internetpagina wordt duidelijk uitgelegd wat de ouder/verzorger per situatie kan doen.