Jordy Kuiper geeft gasttraining MU12-2!

Het is dinsdag 14 mei, vandaag hebben wij als trainers een verrassing geregeld voor onze mannen, namelijk een gasttraining van een basketballer (2-voudig Amerikaans college kampioen bij UNCG uit North Carolina ) Jordy Kuiper. Jordy is een geboren en getogen Groninger die afgelopen seizoen zijn rookie jaar als professioneel basketballer heeft gemaakt in IJsland. Nu is hij even thuis in Groningen en vond hij het leuk om onze mannen van BVG een training te geven. Vandaag was het dan zover, en je merkt aan de mannen dat er iets bijzonders staat te gebeuren. Als Jordy binnen komt zie je de mannen kijken naar die enorm grote meneer die binnen komt en ze zijn meteen onder de indruk. Nadat Jordy zich heeft voorgesteld gaat de training beginnen. Het is een prachtig gezicht 14 kleine mannen die rondom Jordy staan. De training vliegt natuurlijk voorbij. Ik kijk om me heen en zie allemaal blije gezichten. Na de training mochten de mannen de 2 kampioensringen bekijken en dat maakte een diepe indruk. Ook deelde Jordy de nodige handtekeningen uit voordat iedereen tevreden naar huis vertrok. Hierbij wil ik Jordy Kuiper bedanken voor zijn inzet en passie en zijn positieve instelling naar de spelers.
Een trotse trainer